Skolebestyrelsen

Irene Strunge Ostenfeld

Funktion: Formand
Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: Jeg er gift med Michael og sammen har vi 5 børn. Lucas der går i 9.y, Alberte i 8.x, Theodor i 3.b og Linus i 1.b og vores yngste Filucca har stadig et år tilbage i børnehaven. For 5 år siden stillede jeg op til skolebestyrelsen, med det må at gøre Stensballeskolen til vores skole. En skole hvor vi indskriver vores børn i 0. klasse og hvor vi 10 år senere oplever, at de forlader Stensballeskolen som rummelige, anerkendende og dygtige unge mennesker. Dette ønske har ikke ændret sig og jeg synes vi er godt på vej. Som formand for skolebestyrelsen er det vigtigt for mig med forældrenes, elevernes og personalet holdningstilkendegivelser. Det er gennem dialog, anerkendelse og samarbejde at vi når frem til de rigtige tiltag og løsninger, der gør Stensballeskolen til vores 1. valg. Til daglig er jeg afdelingschef for Vej & Anlæg hos Atkins. Min sparsomme fritid bruger jeg på løb rundt i nærområdet. De senest 2 år har jeg har stor fornøjelse af at deltage i Vasaloppet på de kortere distancer.

Niels Møller

Funktion: Næstformand

Michael Holt Schmidt

Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: Jeg er gift med Lone og sammen har vi fire børn: Kasper, Katrine, Signe og Jeppe. Kasper er den ældste og går i 6. B. Katrine går i 4. B og Signe og Jeppe går i 2. klasse i hhv. D. og A.. I mit professionelle liv er jeg pædagogisk leder på læreruddannelsen i Aarhus, VIA University College. Med udgangspunkt i den samlede forældregruppe ved Stensballeskolen ser jeg skolebestyrelsens vigtigste opgave at præge de overordnede linjer for skolens virke og udvikling. Som skolebestyrelsesmedlem er det min opgave at skabe et godt, stærkt og konstruktivt samarbejde med skolens ledelse, skolens ansatte samt det politiske system. Jeg har været medlem af skolebestyrelsen ved Stensballeskolen de seneste 5 år.

Anne Line Hougaard Pinborg

Jakob Bille

Emailadresse: [email protected]
Beskrivelse: Jeg valgte at stille op til skolebestyrelsen i 2014, idet jeg gerne vil være med til at gøre en forskel og øve indflydelse på mine børns skolegang. Har i to omgange siddet med i bestyrelsen i daginstitution Stensballe, og via dette arbejde har jeg konstateret at bestyrelserne KAN gøre en forskel - til gavn for vores børn. Vores skole står overfor store udfordringer og muligheder med implementeringen af den nye skolereform. Det er vigtigt at forældrene, via dialog, samarbejde og involvering bliver en del af denne proces. Jeg er gift med Sarah Kraus - min amerikanske hustru (som ligeledes er involveret i frivilligt arbejde på Stensballeskolen). Sammen har vi pigerne Anna i 0A og Emma i 2A. Arbejdsmæssigt er jeg ansat hos DBU Jylland som afdelingsleder. Min fritid, bruger jeg på min hobby som linjedommer i fodbold, og er i dag indrangeret som international dommer i superligaen. Desuden er jeg kommunalpolitisk aktiv.

Pernille Haargaard

Ida Hansen