Ny elev og skolestart

Skolestart og førskolegruppen

Velkommen til skolestartere og deres forældre på Stensballeskolen.

På Stensballeskolen holder vi informationsmøde for kommende skoleforældre i november måned, og forældremøde i april måned. På sidstnævnte forældremøde, vil der være fokus på kommende start i førskolegruppen 1. maj. Førskolebørnene på Stensballeskolen kalder vi kometerne. Læs mere om skolestart i vores velkomstfolder her.

Invitationer til møderne findes på opslagstavlen når tiden nærmer sig.

Indskrivning til skole

I Horsens Kommune foregår indskrivningen digitalt i december måned. I vil fra Horsens Kommune modtage yderligere information om skoleindskrivning i jeres digitale postkasse. Her er link til den digitale skoleindskrivning.

Ny elev

Velkommen til nye elever og deres forældre på Stensballeskolen.

Her finder I ansøgningskema som udfyldes i forbindelse med et ønske om skoleskift eller i tilflytning til området.

Skemaet udfyldes og afleveres til skolen, hvorefter I vil blive kontaktet til en snak og evt. aftale om opstart.